Lizaa Communicatie en grafisch ontwerp

KVK 61021415
Vestigingsnr. 000030158117
Nijenoord 119 3552AS Utrecht

E-mailadres: contact@lizaa.nl
Home Samenwerkingen Contact
title image

Samenwerkingen

Quote

Beeld en Geluid Museum

“Liza is erg fijn om mee samen te werken. of het nou een zakelijke brochure is die opgemaakt moet worden of een campagnebeeld van een Drive-in bioscoop dat gemaakt moet worden, ze komt met een mooie oplossing. Daarnaast stelt ze zich erg flexibel op waardoor last-minute verzoekjes telkens spoedig opgepakt werden.”

– Sten Vos, Beeld en Geluid Museum

Quote

Bohemian Management

“De samenwerking met Lizaa was uitermate fijn. Ondanks dat ik eerst niet duidelijk voor ogen had wat ik wilde bleef ze rustig en vriendelijk de dialoog met mij ingaan, net zolang totdat we bij een eindresultaat kwamen waar we beiden blij mee waren. Vanaf toen ging alles supersnel en was het te gek geregeld!”

– Connor Boshuijer, Bohemian Management

Quote

SnappCar

“Bij SnappCar maken wij al jaren gebruik van Lizaa haar creatieve blik. Elk evenement krijgt een eigen versie, wat door Lizaa wordt bedacht, met het “‘Snappie poppetje”. Ze is creatief in het gebruik van onze huisstijl en levert snel resultaat!”

– Laura Onderweegs, SnappCar

Quote

First Tomato

“Lizaa kan ook met dummies werken! Mijn photoshop skills houden op bij MS Paint en ik zal bekennen dat ik voor een brochure bepaalde ideeën ’s ochtends op een koffiefilter heb uitgetekend en naar Lizaa heb gestuurd.
Zij maakte er iets moois van en gaf direct ook m’n logo een broodnodige upgrade.”

– Diederik Rezelman, First Tomato